Bemutatkozás

A Kecskeméti Szakképzési Centrum felnőttképzési csoportja azzal a céllal alakult, hogy segítséget nyújtson felnőtteknek egyéni kompetenciáik fejlesztésében, valamint olyan használható és modern szaktudás megszerzésében, amely értéket jelent az egyén és a munkáltató számára egyaránt.

Centrumban a felnőttképzés
Röviden a Kecskeméti Szakképzési Centrumról!

Éppen 5 éve, 2015. július 1-jén alakult a Kecskeméti Szakképzési Centrum!

A 2015. július 1-jén létrejött új kecskeméti intézmény több mint 6000 fős nappali és esti tagozatos tanulójával, évente 1000 főt elérő felnőttképzési tanfolyamaival, közel 700 dolgozójával, 9 iskolájával és kollégiumával, közel 47 ezer négyzetméter oktatási területével Bács-Kiskun megye legnagyobb képző központjává vált.

Hatóköre kiterjed Bács-Kiskun megye északi, Pest megye déli, Jász-Nagykun-Szolnok megye keleti és Csongrád megye északi részének településeire.

Több mint 300 ezren élnek ezen a területen. A Kecskeméti SZC széles képzési kínálatot biztosít mind az iskolarendszerű oktatásban és iskolarendszerű felnőttoktatásban, mind a felnőttképzésben. Elmondható, hogy a legmeghatározóbb képzője a régiónak.

Jelenünk, jövőképünk

A 2020-as év nemcsak a Kecskeméti SZC, hanem az egész magyarországi szakképzés és felnőttképzés számára is mérföldkövet jelent. Ebben az évben a magyarországi képzési rendszer jelentős változásokon megy keresztül.

E fontos mérföldkő is indokolttá tette, hogy frissítsük, korszerűsítsük intézményünk felnőttképzési honlapját. Megújult honlapunk célja segíteni Önt a változások követésében, a tájékozódásban. A megújult képzési rendszer tükrében szeretnénk Önnek bemutatni az általunk kínált képzési lehetőségeket.

A https://kecskemetifelnottkepzes.hu honlapon tájékozódni tud folyamatosan növekvő felnőttképzési kínálatunkról, amely a szakmai képzéseken túl kiterjed a különböző kompetenciák (alap-, kulcs-, idegen nyelvi, digitális, szociális stb.)   fejlesztésére, az akkreditált pedagógusképzésekre, különböző hatósági képzésekre és a vizsgáztatásra is. Új elemként jelent meg képzési kínálatunkban az úgynevezett hobbitevékenységek támogatása, amelyekkel új ismereteket, változatosságot, örömet tud szerezni saját magának és szabadidős tevékenységében professzionálisabbá válhat.

A szakképzés és a felnőttképzés átalakulása során több új lehetőség, feladat jelent  meg a Kecskeméti Szakképzési Centrum felnőttképzési szolgáltatásaiban. Ezek között megtalálhatóak a felnőtteknek szóló pályaalkalmassági tanácsadás, karrier- és munkaerőpiaci tanácsadások is.

A képzéseink jelentős részét hamarosan távoktatási formában is elérhetővé fogjuk tenni. Ennek felülete szintén ez az új honlap lesz.

Akkreditált vizsgaközpontként felnőttképzési kínálatunkban új elemként megjelenik a vizsgaközponti feladatok ellátása.

Ki szeretnénk emelni az ingyenesen nyújtott képzéseket, szolgáltatásokat, melyet díjtalanul tudnak igénybe venni. A térítéses képzéseink díjai nagyon kedvező ár-érték arányúak.

Kérjük, keressen minket! Vegye fel a kapcsolatot felnőttképzési munkatársainkkal! Válasszon képzéseink közül, vagy tegyen javaslatot indítandó képzésre, szolgáltatásaink bővítésére. Segítse munkánkat építő jellegű észrevételeivel!

Mi Önért vagyunk!

Kecskemét, 2020. április hónap

Leviczky Cirill
kancellár

Ignácz Bence
főigazgató

Hamarosan induló képzéseink

Menü