Kézműves élelmiszerkészítő

Kézműves élelmiszerek előállításával szeretne foglalkozni? Vegyen részt Kézműves élelmiszerkészítő képzésünkön!
A képzés kapcsolattartója: Némethné Luspai Hajnalka +36703978450

Kis mennyiségű, elsősorban kézműves eljárással élelmiszereket állít elő és értékesít főleg a végső fogyasztók számára. A munkája során érvényesíti a termékeinek kézműves jellegét. Kézműves keretek között zöldség-, gyümölcsfeldolgozást, ezen belül tartósítást és savanyítást, valamint húsfeldolgozást, (ezen belül hurkát, kolbászt, tepertőt, sózott és abált szalonnát készít), tejtermékeket, ezen belül (joghurtot, kefírt, túrót, sajtot, tejalapú italokat készít), és sütőipari termékeket (ezen belül búzakenyeret és péksüteményt és pogácsákat készít), mézeskalácsot és száraztésztát állít elő.

Részletes programleírás

A biztonságos termékelőállítás érdekében szakszerűen irányítja az élelmiszer-előállítás folyamatait. A termékelőállításhoz kapcsolódó termék-nyomon követési és termékbiztonságot igazoló dokumentumokat vezet. Termékeit értékesítheti vendégasztal üzemeltetése keretében is. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz-, munka- és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások (4-es szint) betartásával és betartatásával végzi.

Képzés kezdő időpontja: 2024.05.15.
Képzés záró időpontja: 2024.10.12
Képzés költsége: ingyenes, egyéb esetben 260 000 Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés... kattintson!
Programkövetelmény/szakma száma: 07214010
Képzés óraszáma: 300
Megszerezhető képesítés: képesítő bizonyítvány
Képzés helyszíne: KSZC Széchenyi István Technikum, Kecskemét, Nyíri út 32
Jelentkezés feltételei: - Iskolai előképzettség: Alapfokú iskolai végzettség
- Szakmai előképzettség: -
- Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
Képzést folyató intézmény, felnőttképzési nyilvántartás száma: Kecskeméti SZC Széchenyi István Technikum, felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002328
Menü