Logisztikus

Szerezzen piacképes végzettséget Logisztikus képzésünkön!
A képzés kapcsolattartója: Máténé Varga Gabriella +36302007752
Logisztikai technikus

A logisztikus tevékenyen részt vesz a logisztikai folyamatokban, ismeri és az ellátási lánc összes szintjén alkalmazza a logisztikai szolgáltatások működéséhez szükséges műveleteket és számításokat. Ismeri a beszerzési logisztikai terület folyamatait, képes kapcsolatot tartani a be-, és kiszállítókkal, az általuk nyújtott beszállítási szolgáltatásokat értékeli, amelyek alapján megrendeli a szükséges terméket, szolgáltatást.

Részletes szakmaleírás

A termelési logisztika területén képes biztosítani a termelési folyamatok részére szükséges anyagot, szolgáltatást, ismeri a szükséges műveleteket és számításokat. A készletezési logisztika területén ismeri a raktári folyamatokat, részt vesz azok működtetésében, együttműködik a raktárirányítás vezetésével. Az elosztási logisztika területén ismeri a kiszállítási módozatokat, együttműködik a csomagolási és a kiszállítási tevékenység irányítóival. Ismeri a reverz (visszutas) logisztika feladatait, a környezetvédelem által megkövetelt hatékony és biztonságos hulladékfeldolgozás alapelveit. Képes a logisztikai folyamatok minőségbiztosítási feladatainak teljesítésére, a vállalat minőségirányítási rendszerében előírtakat a saját területén hatékonyan alkalmazza.

Képzés kezdő időpontja: Képzéseink folyamatosan indulnak, az elindult képzésekhez a megengedett hiányzás mértékéig csatlakozhatnak.
Képzés költsége: ingyenes, egyéb esetben 360 000 Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés... kattintson!
Programkövetelmény/szakma száma: 10415006
Képzés óraszáma: 400
Megszerezhető képesítés: képesítő bizonyítvány
Képzés helyszíne: KSZC Gróf Károlyi Sándor Technikum, 6000 Kecskemét, Bibó István u. 1.
Jelentkezés feltételei: - Iskolai előképzettség: érettségi végzettség
- Szakmai előképzettség: -
- Egészségügyi alkalmassági követelmény: -
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
Képzést folyató intézmény, felnőttképzési nyilvántartás száma: Kecskeméti SZC Gróf Károlyi Sándor Technikum, felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002377
Menü