Képzéseink

Német nyelvtanfolyam

A tanfolyamok, A1, A2, B1, B2 szinten indulnak a bemeneti szintfelmérés alapján és tanúsítvány megszerzésével zárulnak. Bővebb Információ: Botykai Mariann, tel:  +36 30 018 2155, e-mail: botykai.marianna@kecskemetiszc.hu

Népi kézműves (szőnyegszövő) képzés

  A Népi kézműves (Szőnyegszövő) a Kárpát-medence magyar és nemzetiségi népi kézművességén belül a szőnyegszövés területén megfelelő kompetenciával rendelkezik a hagyományos technikák, technológiák, a motívum és formakincs táji specifikus, anyanyelvi…

Népi kézműves kosárfonó

A képzés során régi kosarak formavilágának és fonástechnikájának megismerésével a kosárkészítés minden csínja-bínja elsajátítható. A fűzvessző és a természetben található egyéb szálas anyagok felhasználásával ovális, kerek, szögletes kosarak, fonott eszközök,…

Népi kézműves: Nemezkészítő

A hagyományos nemezkészítés területén olyan tárgyak megalkotására képes, melyek a népi formavilágnak megfelel, és a mai lakáskultúrában is felhasználható. Ismeri és használja a hagyományos alapanyagokat, de képes a modern technológiákat…

Pedagógiai munkatárs (gyógypedagógiai asszisztens) képzés indul!

EMPÁTIA, SZERETET, ELFOGADÁS Ha úgy érzi, rendelkezik ezekkel a képességekkel, a gyógypedagógiai asszisztens képzés az Önhöz legközelebb álló lehetőség a megfelelő szaktudás megszerzésére. Ha érdekli a gyógypedagógia és segíteni szeretne…

Pincér-vendégtéri szakember

A képzést azoknak ajánljuk, akiket érdekel a vendéglátás területe, a szervezés és logisztika, valamint szeretnek emberekkel dolgozni. A szakképzettséggel a végzett szakemberek kiválóan el tudnak helyezkedni a munkaerőpiacon. A végzett…

Ruházati eladó

A ruházati eladó az áruk jellemzőinek figyelembevételével mennyiségileg és minőségileg átveszi, szakszerűen tárolja az árut. Előkészíti a ruházati termékeket értékesítésre, szakszerűen hajtogat, sodor. Elhelyezi az árun az árucímkéket, az áruvédelmi…

Szakács képzés

Szinte minden társadalmi, családi, vallási eseményben szerepe van az étkezésnek, így a főzésnek is, ami a szakács fő tevékenységi köre. A szakács élelmiszerekből ételeket, fogásokat „varázsol” remek ízérzékével és kreativitásával…
Menü