Villanyszerelő képzés

Ajánlott mindazon fiatalok számára, akiket nemcsak vonz a villamosság, de készek a felelős munkavégzésre egy olyan szakmában, amely napjainkra rendkívül felértékelődött. A szakma jó perspektívát és változatos feladatokat kínál.
A képzés kapcsolattartója: Tóth Ágnes Teréz +36309745232

Elektronika és elektrotechnika ágazat képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul. Lehetséges szakmairányok: Épületvillamosság szakmairány, Villamoshálózat szakmairány, Villamos készülék és berendezésszerelő szakmairány.

A villanyszerelő épületek, létesítmények és hálózatok hagyományos és intelligens villamos és napelemes rendszerének kialakítását végző szakember. Az ipari és kommunális létesítmények villamos berendezésének szerelése során kapcsoló- és elosztóberendezést telepít, ipari energiaelosztó vezetéket, szabadvezetéket, kábelt, vezérlő- és szabályozókészüléket, berendezést szerel, javít. Feladatkörébe tartozik a villamos ellenőrző mérések, vizsgálatok és beállítások elvégzése is.

 

Képzés kezdő időpontja: 2024.04.14.
Képzés záró időpontja: 2025.09.30
Képzés költsége: ingyenes, egyéb esetben 871200 Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés... kattintson!
18 hónap
Megszerezhető képesítés: szakmai bizonyítvány
A képzésről bővebben:
Képzés helyszíne: Kecskemét, Bethlen krt 63.
Jelentkezés feltételei: alapfokú iskolai végzettség
foglalkozásegészségügyi alkalmasság
Képzést folyató intézmény, felnőttképzési nyilvántartás száma: Kecskeméti SZC Kandó Kálmán Technikum, felnőttképzési nyilvántartás száma: B/2021/002287
Menü