Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető – Széchenyi I. Technikum

Szerezzen piacképes végzettséget Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető képzésünkön! Váljon a szálláshelyek nélkülözhetetlen szállodai gondnoki feladatokat ellátó szakemberévé!
A képzés kapcsolattartója: Némethné Luspai Hajnalka +36703978450

A Housekeeping-Stewarding egy területet vezető személy, a szálláshely motorja. A beosztottak, takarítást végző kollégák munkavégzéséért felelős. A legfontosabb feladata az ellátandó területeken folyó munka megszervezése, és mint egy részleg vezetője, tervezési, irányítói, szervezési és ellenőrzési, értékelési tevékenysége van. Kapcsolatot tart a szálláshely többi részlegének vezetőjével (Front Office, Karbantartás, Szobaszerviz, Étterem, Rendezvény) valamint a beszállítókkal és a szakmai szervezetekkel is. Rendkívül felelősségteljes munkakör. A feladatai közé tartozik többek között a megfelelő színvonal biztosítása a szálláshely teljes területén, a vendégek szállodával szembeni, tisztasággal összefüggő elvárásainak teljesítése, a vendégszobák, vendégterek, raktárak ellenőrzése tisztasági és műszaki  szempontból.

Tisztitas-technologiai szolgaltatasvezeto-housekeeping-Programkövetelmény
Képzés kezdő időpontja: Képzéseink folyamatosan indulnak, az elindult képzésekhez a megengedett hiányzás mértékéig csatlakozhatnak.
Képzés költsége: 190 000,-Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés... kattintson!
Programkövetelmény/szakma száma: 10134004
Képzés óraszáma: 200
Jelentkezési határidő: 2022.11.10.
Megszerezhető képesítés: képesítő bizonyítvány
Képzés helyszíne: KSZC Széchenyi István Technikum, Kecskemét, Nyíri út 32
Jelentkezés feltételei: - Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Szakmai előképzettség: -
- Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
Menü