Munkavédelmi előadó

A képzés állami normatívával finanszírozható, így adott feltételek mellett ingyenesen igénybe vehető.
A képzés kapcsolattartója: Keszthelyi József, keszthelyi.jozsef@kecskemetiszc.hu, +36 30 164 3939

A képzés célja:
A képzésben részt vevő alkalmassá váljon az alábbi feladatok ellátására:
A munkavédelmi előadó a munkavédelmi feladatokat, a munkabiztonsági szaktevékenységeket látja el. Tudatos szakemberként érvényesíti a munkavédelmi követelményeket, felismeri a munkavégzés során fellépő veszélyeket, azokat értékeli és a kockázatok kezelésére megoldási javaslatokat tesz. Feladat ellátása során szem előtt tartja az adott vállalkozás tevékenységi körét, alkalmazza és érvényesiti a  munkavédelmi szabályokat. A tevékenység ellátása és a munkavédelmi dokumentációk elkészítése során informatikai megoldásokat alkalmaz.

Együttmüködik a munkáltatókkal. a munkavállalókkal, a munkavédelmi képviselőkkel, a munkaegészségügyi szaktevékenységet és feladatot ellátó személlyel, a munkavédelmi hatósággal. Folyamatosan képzi  magát, figyelemmel követi a világhálón, a továbbképzéseken a munkavédelmi jogszabályok és szabványok változását, a technológia fejlődésével és a munkavédelemmel összefüggő változásokat. A műszaki  innováció aktuális munkavédelmi megoldásait nyomon követi, törekszik az új munkavédelmi megoldások megismerésére.

További információ:
Keszthelyi József: keszthelyi.jozsef@kecskemetiszc.hu, +36 30 164 3939
Képzés kezdő időpontja: Képzéseink folyamatosan indulnak, az elindult képzésekhez a megengedett hiányzás mértékéig csatlakozhatnak.
Képzés költsége: ingyenes, ha nem felem meg a feltérteleknek 237 600 Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés... kattintson!
Képzés óraszáma: 300
Megszerezhető képesítés: szakképesítés
A képzésről bővebben:
Képzés helyszíne: online, havi egy Kecskeméti konzultációs alkalommal
Jelentkezés feltételei: érettségi, egészségügyi alkalmassági vizsgálat megléte
Menü