Bonbon- és cukorkakészítő

Végezze el Bonbon- és cukorkakészítő képzésünket! Sajátítsa el meglepő ízkombinációjú bonbonok és vitaminozott cukorkák kézműves jellegű készítésének technológiáit!

Kézműves és ipari körülmények között bonbonokat és cukorkákat készít. Munkája során technológiai, illetve termelési számításokat végez. Átveszi, raktározza és előkészíti a gyártáshoz szükséges nyersanyagokat. A termékek előállítása során beállítja és kezeli a gépeket, berendezéseket és az eszközöket. Bonbonokat és cukorkákat készít a technológiai utasításoknak megfelelően, majd ezeket csomagolja és szakszerűen tárolja. Alapvető minőségbiztosítási vizsgálatokat végez a nyersanyagokon és a termékeken. A termeléssel kapcsolatos dokumentumokat a minőségbiztosítási rendszerek előírásai szerint a saját felelősségi körében vezeti. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz- munka- és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával (4-es szint) és betartatásával végzi.

Részletes szakmaleírás

Kapcsolattartó: Dr. Bulláné Bodor Ilona, +36303614382, bullane.ilona@kecskemetiszc.hu

Képzés kezdő időpontja: 2023.01.05
Képzés záró időpontja: 2023.04.22.
Képzés költsége: inegyenes, egyéb esetben 190 000 Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés: https://kecskemetifelnottkepzes.hu/a-szakkepzes-ingyenessege/
Programkövetelmény száma: 07214008
Képzés óraszáma: 200
Megszerezhető képesítés: képesítő bizonyítvány
Képzés helyszíne: KSZC Széchenyi István Technikum, Kecskemét, Nyíri út 32
Jelentkezés feltételei: - Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Szakmai előképzettség: -
- Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
Menü