Bonbon- és cukorkakészítő

Végezze el Bonbon- és cukorkakészítő képzésünket! Sajátítsa el meglepő ízkombinációjú bonbonok és vitaminozott cukorkák kézműves jellegű készítésének technológiáit!
A képzés kapcsolattartója: Némethné Luspai Hajnalka +36703978450

Kézműves és ipari körülmények között bonbonokat és cukorkákat készít. Munkája során technológiai, illetve termelési számításokat végez. Átveszi, raktározza és előkészíti a gyártáshoz szükséges nyersanyagokat. A termékek előállítása során beállítja és kezeli a gépeket, berendezéseket és az eszközöket. Bonbonokat és cukorkákat készít a technológiai utasításoknak megfelelően, majd ezeket csomagolja és szakszerűen tárolja. Alapvető minőségbiztosítási vizsgálatokat végez a nyersanyagokon és a termékeken. A termeléssel kapcsolatos dokumentumokat a minőségbiztosítási rendszerek előírásai szerint a saját felelősségi körében vezeti. Munkáját a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, élelmiszerhigiéniai, technológiai, tűz- munka- és környezetvédelmi és egyéb vonatkozó előírások betartásával (4-es szint) és betartatásával végzi.

Részletes szakmaleírás
Képzés kezdő időpontja: Képzéseink folyamatosan indulnak, az elindult képzésekhez a megengedett hiányzás mértékéig csatlakozhatnak.
Képzés költsége: inegyenes, egyéb esetben 190 000 Ft
Legtöbb képzésünk ingyenes. Mikor ingyenes a képzés... kattintson!
Programkövetelmény/szakma száma: 07214008
Képzés óraszáma: 200
Megszerezhető képesítés: képesítő bizonyítvány
Képzés helyszíne: KSZC Széchenyi István Technikum, Kecskemét, Nyíri út 32
Jelentkezés feltételei: - Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség
- Szakmai előképzettség: -
- Egészségügyi alkalmassági követelmény: szükséges
- Szakmai gyakorlat területe és időtartama: -
Menü